Köszöntünk a Dronecakes oldalán!

Azért látod ezt az oldalt, mert bizonyára érdekel a drónozás világa, és kíváncsi vagy, vajon mi állhat a QR kód mögött?


A Dronecakes a Loricatus Kft. mentorprogramja, azzal a céllal jött létre, hogy gyűjtőhelyként szolgáljon mind a kezdő, mind a haladó drónpilóták számára. Segítünk nekik munkát találni, és ha szeretnének komolyabban, professzionális szinten foglalkozni a drónozással, támogatjuk fejlődésüket, segítünk a kezdeti lépések megtételében.


Az alábbi oldalon megismerkedhetsz újonnan induló online webináriumunk első két epizódjával, ami Játsszunk 3D-ben! Nevet kapta. Itt Aletta fog titeket elkalauzolni a háromdimenziós modellezés világában, valamint moderátorunk, Aleks kérdéseivel, egyes észervételeivel teszi színesebbé és interaktívvá az előadást. A teljes tanfolyam 24 epizódot ölel fel, és további szolgáltatásokat is tartalmaz: lehetőségetek van írásban, valamint a havonta egy alkalommal megtartott fogadóórán feltenni kérdéseiteket, útmutatást kérni Alettától, aki készségesen áll a rendelkezésetekre.


Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, kérlek kattints az alábbi linkre, majd egy gyors regisztrációt követően lépj az Előfizetések fülre, ahol meg tudod adni a kuponkódod, amellyel ingyenesen elérhető lesz számodra a kurzus első havi anyaga 2022. december 24-től, mint karácsonyi ajándék. A kuponkód egyszeri használatra jogosít, és átruházható.


Kellemes ünnepeket, és köszönjük a látogatást.


Kattints ide, hogy elkezdd az ingyenes próbaidőszakot!