Comparision

Compare drone pilots

Упоређивање оператера дронова

Одлично! Изгледа да си пронашао оператера дрона на страници Dronecakes.com који може да одговара твојим потребама. Горе, притиском на „Упоређивање” можеш да означиш његов профил и упоредиш га са другим оператерима, како би добио једну реалну слику о његовим вештинама и способностима, уколико си за дати задатак пронашао више пилота. Једна слика профила може да помогне у идентификацији оператера дрона којег си пронашао или у идентификацији једне фирме која се бави дроновима. Показаћемо ти име које користи твој оператер дрона. Dronecakes.com је једна платформа за оглашавање и зато слободно можеш да ступиш у контакт са оператером дрона преко имејла или наведеног телефонског броја. Замолићемо те да ако приметиш да било који наведени контакт није исправан да нам то јавиш на нашу имејл адресу: info@dronecakes.com .

За нас је важно да за тебе посао обавља најбољи оператер дрона или фирма која се бави дроновима. Слободно ступи у контакт са оператером дрона преко било које наведене контакт-адресе – па и преко више њих – тражи од њих понуду, распитај се о њиховим вештинама и способностима, упознај се са њиховим референцама. Ступање у контакт, надаље склапање послова се врши директно између вас. Dronecakes.com не узима од тебе никакву провизију. Надамо се да ћемо и са овом бесплатном услугом да допринесемо твом пословном успеху!

Oператери дронова тебе као наручиоца обавештавају о свим околностима и могућностима да дођу на место извршења посла. Пут са дроновима и осталом опремом може да буде понекад врло изазован, и то је потребно да се узме у обзир приликом наручивања посла! Као наручилац посла, у рубрици „Опрема” можеш да наиђеш на таква средства, речи, изразе, које можда не познајеш, међутим, веруј нам, ту смо да ти помогнемо. Било који од наших оператера ће врло радо да послуша о каквом је пројекту реч и рећи ће ти каква опрема или технологија је одговарајућа за тебе! Ако желиш да добијеш мишљење од Dronecakes.com-а, тада нам пиши на следећу адресу: info@dronecakes.com . Врло радо ћемо ти помоћи да пронађеш најадекватнијег оператера дрона за своје потребе. Пружамо могућност оператерима дронова да на интернету представе своје раније пројекте, и те референце ти можеш да оцењујеш уз помоћ странице Dronecakes.com. Међутим, важно је да уколико оператер дрона којег си изабрао не изврши своје задатке на начин и уз квалитет који теби одговара, то можеш да пријавиш и стручном тиму Dronecakes.com-а на раније наведену адресу уз тачно навођење проблема! Заједнички нам је интерес да на страници буду само квалитетни оператери дронова!

Важно је да знаш да на страници Dronecakes.com можеш да пронађеш оператера дрона из било ког дела света, ипак прописи који регулишу летење могу да се разликују од земље до земље. За легалност и законитост уговора између наручиоца и оператера дрона одговарају сам наручилац и оператер! Тим Dronecakes.com-а се залаже за поштовање законских прописа, зато вас молимо да се приликом склапања међусобног уговора увек придржавате важећих законских прописа земље у којој се склапа уговор, надаље свих меродавних међународних критеријума струке. Притиском на тастер „Подели” можеш да сачуваш профил оператера дрона којег си пронашао како би га касније користио или га можеш даље проследити или послати својим пословним партнерима или пријатељима.