Drónozz szabadon

Érdeklődsz a drónozás iránt, de visszatart a bonyolult és kiforratlan jogi rendszer és a légtér szabályok átláthatatlansága?

Hajt a kíváncsiság, az innováció és a látvány a drónozás felé, de nem tudod, hol találhatsz naprakész és pontos információkat a fejlődéshez?

Szeretnél egy olyan karrierpályát, ahol a hobbid a munkád, jól keresel, és szabadnak érezheted magad, de nem tudod, hol lehet ilyet találni?

Sokan esnek abba a hibába, hogy megveszik a legszuperebb drónokat, és nem sokkal később polcra teszik, ahol az idők végezetéig porosodnak, mert elvesznek a jogszabályok és az engedélyek útvesztőjében.


Esetleg hiába szeretnének ezen a területen elhelyezkedni, bele se kezdenek, mert úgy gondolják nincs piaca, kicsi az ügyfélkör, csak idő- és pénzpocséklás, hiszen a drón mellett a különböző képzésekért is sokszor súlyos összegeket kell kifizetni, és sajnos egyáltalán nem biztos, hogy hasznos tudást kapnak cserébe.


A tájékozatlanság sokakat eltántoríthat a drónozástól, ami bosszúság helyett örömöt, szórakozást és akár pénzt is nyújthatna számukra.

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor struktúra nélküli, végtelen adattömeget zúdítanak ránk, és lehetetlenné válik számunkra kihámozni belőle a lényeget.

Sok ellenőrizetlen, téves információ kering különböző “drónos” oldalakon. A bonyolultnak tűnő jogi szabályok keszekuszasága csak tetőzi a helyzetet, teljesen érthető, hogy sokan elveszetté válnak, és inkább feladják. Nehéz megbízható oldalt találni, kevés szakmaiság, gyenge tartalom jellemzi nagyrészüket.


Pedig az igény megvan, csak úgy tűnhet, hogy az ösvény még nincs kitaposva. Ha pedig az embernek főállásban másik munkája is van, lehetetlenné válik a betörés a drónpiacra.

Mindenki olyan munkát szeretne, amit élvez is, és mindenki örül annak, ha a hobbijáért pénzt kaphat.

Köztudott, hogy a drónok új perspektívát nyitottak a képalkotásban, és a legkülönböző területeken, végtelen formában temérdek, izgalmas, innovatív és jelentős haszonnal járó felhasználási mód rejlik bennük.


Legyél hobbi vagy profi drónos, lehetőségek tárháza vár rád!

Abban nyújtunk segítséget, hogy elindulhass az úton. Egyedülálló, ingyenes, és hiteles szakmai dróntanácsadást tartunk minden hónap első hétfőjén 17:00 órától, online.

  • Webináriumunk a hobbista drónosoknak útmutatót ad a bürokrácia átláthatatlannak tűnő labirintusában való eligazodáshoz, és látványos modellekkel tanít játszani.

  • Ha pedig komolyan szeretnél foglalkozni a drónozással, bemutatjuk milyen kedvező kilátások várhatnak rád.

  • Segítünk abban is, milyen drónt érdemes beszerezni, és felteheted eddig megválaszolatlan kérdéseidet.

  • Bónuszként a webinár résztvevői kedvezményeket kapnak további szolgáltatásaink árából.

Előadónkról

Gyarmati Krisztián Magyarország leggyorsabban fejlődő dróncégének, a Loricatus Kft.-nek egyik alapítója, szellemi vezetője.


A biztonságtechnikai céget 2019-ben hozták létre Holman Ágostonnal, fő profiljuk a drónos rendszerek kiépítése polgári célú, főként vagyonvédelemmel vagy rendezvénybiztosítással kapcsolatos védelmi feladatok ellátására.


Krisz az, akinek sikerült a hobbijából profi céget felépítenie. Egy létező cég, létező gyakorlata, mentorprogramja vár rád!

Ha érdeklődsz a drónozás iránt, iratkozz fel INGYENES webináriumunkra, és tudj meg többet erről az innovatív, izgalmas, új karrierpályáról!

Jelentkezés

következő időpont

11/25/2022

17:00-18:00

Ask us

info@dronecakes.com

+36 20 276 8719

Pricing

Drone jobs board

DRONECAKES LTD. HUNGARY, 2022

All rights reserved

powered by: loricatus